joi, 9 februarie 2012

Cleme de par
"Am ales! 1 Sunt asa!  Ba sunt altfel! Ba sunt acolo! ba nu, sunt aici! Sunt peste tot (cu gandul).
Am ales ! 2 Nu mai sunt? altfel! la fel. aici sau acolo.
Am reales: 3 sunt si asa si asa... si la fel si altfel... sunt si aici si acolo (in gand).

Am tot ales sa sar de la o stare la alta, dintr-o stare in alta.
Aleg si acum!!! Aleg sa cred ca tot ce se intampla are rostul sau. RE Aleg sa vad un bine in cel mai greu lucru de acceptat in mine, la mine, intamplat mie. "Maybe this time I'll graduate! and move on!!!"

Aleg toate culorile! Accept toate culorile, cu nuantele lor, cu ce poate deriva din fiecare culoare luata separat si din fiecare combinatie de culori...

Alegeri! Si au iesit culorile!Student Matters: Recalling Venice


 " - Tu chiar nu asculti ce ti se spune?!!!" urla el acum in fundal. 
Naratorul Interior: Il auzea dar prefera sa nu mai puna nimic la suflet. Da, parea a fi uitat sa mai asculte... parea doar, caci ce ERA, stia doar ea si asa trebuia sa ramana: stiut doar de ea.
" - Deci, tu chiar nu esti pe lumea asta! Uite ce ai facut acolo!! N-are niciun sens!! nicio logica... nimic!!!"
Visatorul Interior: Peisaj verde, calm, linistit... sub un cer albastru o campie, iarba deasa, niste tufe... un plop sustinea un cer albastru patat de un norisor... un fluturas desena linii frante invizibile in aerul improspatat de miresmele florilor de camp... ... ...
Naratorul InteriorSi acum el se enerveaza si striga si nu vad decat cum i se schimonoseste fata si cum i se umfla venele de nervi dar nu il aud fiindca m-am interiorizat. Aud tot ce spune si colectez intr-o cutiuta in capul meu; voi reveni asupra continutului ei altadata; nu vreau sa ma enervez acum... si nici sa il enervez mai tare.
Dar...
"- Gata, eu nu mai suport! Starea asta a ta de reverie... e... e... imposibila... trebuie sa te concentrezi! dar tu nuuu.... " se agita prin camera, cauta ceva, isi scotoceste prin buzunare, gaseste intr-un final o tigara "ma duc sa iau o gura de aer!" iese trantind usa. 

 "- Buun... si acum sa vedem... sa ma concentrez putin la ca am de facut!" isi spuse ea si incepu numaidecat munca serioasa.


 Childhood Memories
Rare Innocence


The Wait
(a broach moved on the head)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu